Istoric

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Despre RIMAR TRADE

Infiintata in anul 1993, societatea Rimar Impex SRL, isi incepe activitatea ca importator si distribuitor de materiale de constructii si finisaje. In anul 1996, beneficiind de aportul si investitia unor investitori italieni, firma devine societate pe actiuni, isi schimba numele in RIMAR TRADE SA si isi largeste portofoliul de produse si materiale comercializate. Incepand cu anul 2000, incepe productia de vopsele lavabile si tencuieli decorative in Constanta, intr-o fabrica moderna, dotata cu echipamente si tehnologie noua, la standarde ridicate.

Nascuta din dorinta de a oferi produse de inalta calitate si activind intr-un segment de piata aflat intr-o permanenta ascensiune, societatea RIMAR TRADE SA  s-a impus rapid pe piata materialelor de constructii si finisaje , avind o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani, una dintre cele mai cunoscute si  apreciate  companii de profil din Constanta .

Actualmente producem vopsele lavabile, tencuieli decorative si deasemenea, comercializam gleturi, chituri si adezivi la standarde de calitate exceptionale.

Conceputa initial ca o afacere ce se dorea sa vina in intampinarea micilor meseriasi, societatea s-a adaptat cerintelor pietei dezvoltandu-si capacitati de productie si desfacere . In anul 2005 , societatea a cumparat peste 10000 mp spatii comerciale si birouri, 35000 mp platforme betonate,  spatii pe care le utilizeaza in interes propriu, dar care sunt si inchiriate diversilor colaboratori.

Serviciile complete – import, depozitare, comercializare –  au facut ca societatea noastra sa creasca de la an la an si sa-si largeasca aria de activitate.

CASTIG RECIPROC: Acesta este crezul nostru – in tot ceea ce facem cautam sa adoptam doar solutiile in care fiecare parte implicata are de castigat, indiferent ca vorbim de angajati, de clienti , de noi insine sau de furnizori. Si reusim acest lucru prin indeplinirea angajamentelor, receptivitate, adaptabilitate si respect fata de angajat si fata de client deopotriva.

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati fara rezerve, societatea noastra fiind dispusa pentru o viitoare colaborare cu societatea dumneavostra.

Istoric

Început-2007

2007-2015

2015